Stor pågang i vår! Herlig!

Stor pågang i vår! Herlig!

Det er mange som ønsker hjelp med hagen sin denne våren, og det er så gøy å få møte så mange personer som har drømmer, ideer og tanker om hagen sin! Heldige meg som får være med på så mange av disse reisene og jeg gleder meg til å bli med på enda flere av dem!

Idag hadde jeg gleden av å besøke en hage med sosiale og nysgjerrige høner 🙂 og når eieren i tillegg er så raus å gi meg helt dagsferske egg så kan jo ikke dagen starte bedre!

Gleder meg til å få jobbe videre med den hagen, da eier allerede er inne på mage gode og spennen de ideer som vi skal strukturere sammen videre. (fortsetter under bildet)

Hønsehuset og hønsegården til disse små sjarmørene var også superfint og inspirerende. Dette tenker jeg er noe de aller fleste av oss kan ha råd til og mulighet å lage selv, hvis en ønsker seg høner i hagen.

Så nå sitter jeg og drømmer om høns og hønsegård og hvor koselig det hadde vært for familien å gå ut til egne små høner og plukke egg.

Håper dere hatt en like fin pinse som jeg!

Fortsatt god hagevår – eller – hagesommer! det er jo JUNI!