Hva kan jeg hjelpe deg med?

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Hver hage er unik og individuell. Den er også formål for stadig forandring, som resultat av de som eier, bruker og forvalter hagen. Men også i stadig forvandling med årstidene våre.

Å si at en hage er ferdig, er som å si at en person er ferdigutdannet. Ja, kanskje anleggsprosjektet for nå er avsluttet, diplomet er i hånd, men hagen og du som eier den skal stadig videreutvikles og tilpasses hverandre, forfines og forandres. Forsømmes og gjenoppdages.

Jeg ønsker å være med på alle disse prosessene; å gi inspirasjon og hjelp til å nå frem til en hage som passer deg så bra som mulig, akkurat nå og fremover.

Noen har sin aller første hage, og har nesten ingen erfaring fra før – det kan minst sagt føles overveldende og mer som en belastning enn som en glede,

i tillegg til å ha blitt huseier. Hvor skal jeg begynne? Jeg ser ikke engang forskjell på staude og ugress!

Noen har levd med hagen sin en tid, men kanskje grunnet drenering eller oppussing måttet gjøre større forandringer av deler av hagen – hva gjør vi nå, med et delvis blank lerret?

Noen har helt konkrete utfordringer – denne entreen fungerer ikke – hvordan kan vi forandre den slik at den passer oss bedre?

Noen har nye livssituasjoner – barna har vokst opp, trampoline og sklia er borte – men, hva for hage ønsker vi oss nå?

Noen skal oppfylle drømmen – kanskje endelig drivhus og kjøkkenhage – men hvor? Og hvordan starter jeg? Og hvor skal alt plasseres?

Det er de færreste som har et større hagebudsjett til rådighet etter å ha kjøpt et hus eller lagt sparepengene på å drenere. Å ta hjelp av et større arkitekt- eller designkontor for å få en prosjektplan for hagen er rett og slett ikke økonomisk mulig for mange av oss.

Men, finnes det da ikke hjelp å få?

JO! det er der jeg kan hjelpe.

Et lite, personlig firma som tilpasser detaljeringsnivå og tidsbruk til ditt prosjekt og lommebok.

Alle kan få hjelp til å komme seg litt nærmere drømmehagen,

litt om litt, bit for bit!